Bog & idéLise Søelund

Bøger skrevet af Lise Søelund

Læs mere om Lise Søelund
3 produkter
3 produkter
ÅR FOR ÅR MED KIERKEGAARD
STREAM
ÅR FOR ÅR MED KIERKEGAARDLise Søelund
139,95 DKK
Lydbog
(2)
ÅR FOR ÅR MED KIERKEGAARD
Alle Tiders Tænkere
STREAM
Alle Tiders TænkereLise Søelund
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Alle Tiders Tænkere
Enten – Eller - Hjælpekunst i Søren Kierkegaards forfatterskab
Enten – Eller - Hjælpekunst i Søren Kierkegaards forfatterskabLise Søelund
119,95 DKK
EBOG
(0)
Enten – Eller - Hjælpekunst i Søren Kierkegaards forfatterskab

Mere om Lise Søelund

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Lise Søelund. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Søelund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle Tiders Tænkere" i serien "Alle Tiders" udgivet af Griffle - "Om 'Stadier paa Livets Vei'" udgivet af Griffle - "EN FILOSOFISK HAVEMAND - Epikurs filosofi og biografi" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Lise Søelunds bøger

Lise Søelund har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Lise Søelund bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Søelund er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Alle Tiders Tænkere" af Lise Søelund

"Alle Tiders Tænkere" er tilgængelig som lydbog. Med Lise Søelunds "Alle Tiders Tænkere" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Søelunds serie "Alle Tiders". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Griffle.

"Om 'Stadier paa Livets Vei'" af Lise Søelund

"Om 'Stadier paa Livets Vei'" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Om 'Stadier paa Livets Vei'" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Griffle, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Søelund