Bog & idéLise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg

Bøger skrevet af Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg

Læs mere om Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg
2 produkter
2 produkter
Tuxen
BOEGERTILSTAERKPRIS
TuxenLise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg
331,96 DKK
Indbundet
(2)
Tuxen
Laurits Tuxen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Laurits TuxenLise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Laurits Tuxen

Mere om Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg

Der findes flere bøger af Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Fønss-Lundberg.
Bøgerne fra Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Laurits Tuxen" udgivet af Frydenlund - "Tuxen" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg

Der er to tilgængelige bøger af Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Fønss-Lundberg fås blot som indbundet. Fønss-Lundbergs bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Frydenlund.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundbergs "Laurits Tuxen"

Det er muligt at købe Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundbergs "Laurits Tuxen" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Frydenlund.

Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg "Tuxen"

"Tuxen" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg