Bog & idéLise Svanholm

Bøger skrevet af Lise Svanholm

Læs mere om Lise Svanholm
2 produkter
2 produkter
Tuxen
BOEGERTILSTAERKPRIS
TuxenLise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg
331,96 DKK
Indbundet
(2)
Tuxen
Laurits Tuxen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Laurits TuxenLise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Laurits Tuxen

Mere om Lise Svanholm

Der findes flere forskellige bøger fra Lise Svanholm online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Svanholms nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Lise Svanholms bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Laurits Tuxen" udgivet af Frydenlund - "Maleren Anna Ancher" udgivet af Strandberg Publishing - "Tuxen" udgivet af Frydenlund - "Malerne på Skagen" udgivet af Gyldendal - "Skagenleksikon" udgivet af Gyldendal - "Breve fra Anna Ancher" udgivet af Gyldendal - "Damerne på Skagen" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Maleren Anna Ancher" udgivet af Strandberg Publishing - "Malerne på Skagen" udgivet af Gyldendal - "Malerne på Skagen" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Danish Jewish art" udgivet af Society for the Publication of Danish Cultural Monuments Rhodos - "Damerne på Skagen" udgivet af Gyldendal - "Northern Light" udgivet af Gyldendal - "Malerne på Skagen" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Lise Svanholm

Der er 14 tilgængelige udgivelser af Lise Svanholm hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Lise Svanholm bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Svanholm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Laurits Tuxen" af Lise Svanholm

Det er muligt at købe Lise Svanholms "Laurits Tuxen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Frydenlund.

"Maleren Anna Ancher" af Lise Svanholm

"Maleren Anna Ancher" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Svanholm