Bog & idéLise Tingleff Nielsen

Bøger skrevet af Lise Tingleff Nielsen

Læs mere om Lise Tingleff Nielsen
3 produkter
3 produkter
Praksisfaglighed i skolen
Praksisfaglighed i skolenKaren Seierøe Barfod
459,95 DKK
Paperback
(1)
Praksisfaglighed i skolen
Skoleudvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
SkoleudviklingLise Tingleff Nielsen
395,96 DKK
Paperback
(1)
Skoleudvikling
Undervisningskendskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
UndervisningskendskabHans Jørgen Kristensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Undervisningskendskab

Mere om Lise Tingleff Nielsen

Der er en del bøger af Lise Tingleff Nielsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Tingleff Nielsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et inspirationshæfte om skoleevaluering" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Undervisningskendskab" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Teamsamarbejdets dynamiske stabilitet " i serien "UCC ph.d." udgivet af UCC - "Udvikling gennem deltagelse" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger - "Teoretiske refleksioner med skoleevaluering efter "Københavnermodellen"" i serien "Projekt Skoleevaluering - 4 by projektet" udgivet af CLUE, Danmarks Lærerhøjskole - "Et inspirationshæfte om Kan kvalitet ses?" i serien "Skoleevaluering - 4 by projektet" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole

Lise Tingleff Nielsens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Lise Tingleff Nielsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Lise Tingleff Nielsen fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Tingleff Nielsen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Tingleff Nielsens "Et inspirationshæfte om skoleevaluering"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Tingleff Nielsen, kan du godt glæde dig. Det er Danmarks Lærerhøjskole, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lise Tingleff Nielsen "Undervisningskendskab"

Det er muligt at købe Lise Tingleff Nielsens "Undervisningskendskab" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Gyldendals Lærerbibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Tingleff Nielsen