Bog & idéLiselotte Horneman Kragh

Bøger skrevet af Liselotte Horneman Kragh

Læs mere om Liselotte Horneman Kragh
2 produkter
2 produkter
I selvmordets kølvand
I selvmordets kølvandElene Fleischer og Liselotte Horneman Kragh
249,95 DKK
Hæftet
(0)
I selvmordets kølvand
Døden nær
Døden nærLiselotte Horneman Kragh
149,95 DKK
EBOG
(0)
Døden nær

Mere om Liselotte Horneman Kragh

Liselotte Horneman Kragh har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Kraghs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I selvmordets kølvand" udgivet af Eksistensen - "Døden nær" i serien "En e-bog fra Alfa" udgivet af Forlaget Anis - "Den fortrolige død" udgivet af Alfa - "Døden nær" i serien "En e-bog fra Alfa" udgivet af ALFA

Bøger skrevet af Liselotte Horneman Kragh

Du kan bestille fire bøger af Liselotte Horneman Kragh her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Liselotte Horneman Kragh kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Kragh publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Liselotte Horneman Kraghs "I selvmordets kølvand"

Det er muligt at købe Liselotte Horneman Kraghs "I selvmordets kølvand" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

Liselotte Horneman Kragh "Døden nær"

Det er muligt at købe Liselotte Horneman Kraghs "Døden nær" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Døden nær" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "En e-bog fra Alfa". Det er Forlaget Anis, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Liselotte Horneman Kragh