Bog & idéLiselotte Madsen

Bøger skrevet af Liselotte Madsen

Læs mere om Liselotte Madsen
2 produkter
2 produkter
Lærebog om indkomstskat
Lærebog om indkomstskatJane Bolander
1599,95 DKK
Hardback
(0)
Lærebog om indkomstskat
Investeringsforeningsret
InvesteringsforeningsretLiselotte Madsen
1049,95 DKK
HARDBACK
(0)
Investeringsforeningsret

Mere om Liselotte Madsen

Hvis du leder efter en bog fra Liselotte Madsen, finder du et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den skatteretlige behandling af personselskaber" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Investeringsforeningsret" udgivet af Karnov Group - "Den skatteretlige behandling af personselskaber" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Liselotte Madsens bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Liselotte Madsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Madsens bøger fås i udvalgte formater. Madsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Liselotte Madsens "Lærebog om indkomstskat"

Hos Bog & idé er "Lærebog om indkomstskat" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Liselotte Madsen "Lærebog om indkomstskat"

Hos Bog & idé er "Lærebog om indkomstskat" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Liselotte Madsen