Bog & idéLiselotte Pedersen

Bøger skrevet af Liselotte Pedersen

Læs mere om Liselotte Pedersen
3 produkter
3 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlighed og personlighedsforstyrrelserOle Jakob Storebø
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
Psykopati
BOEGERTILSTAERKPRIS
PsykopatiHenrik Belfrage
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykopati

Mere om Liselotte Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Liselotte Pedersen. På listen nedenfor finder du de seneste af Pedersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "Psykopati" udgivet af Gyldendal - "Konkyliesang" udgivet af Attika - "Frihedssang mod robot & kannibal" udgivet af Liselotte Pedersen - "Kærlighedens tabu" udgivet af Liselotte Pedersen - "Jeriko" udgivet af Liselotte Pedersen

Mere om Liselotte Pedersens bøger

Du kan bestille syv bøger af Liselotte Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Pedersens bøger fås i forskellige formater. Pedersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Liselotte Pedersens "Grundbog i psykiatri"

"Grundbog i psykiatri" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Liselotte Pedersen "Personlighed og personlighedsforstyrrelser"

Det er muligt at købe Liselotte Pedersens "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Liselotte Pedersen