Bog & idéLiselotte Risell

Bøger skrevet af Liselotte Risell

Læs mere om Liselotte Risell
1 produkter
1 produkter
Vaksemadder og røvballegardiner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vaksemadder og røvballegardinerJorn Lendorph
124,46 DKK
Hardback
(0)
Vaksemadder og røvballegardiner

Mere om Liselotte Risell

Der findes flere bøger fra Liselotte Risell tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Risells nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Liselotte Risells bedste indretningsideer fra TV 2-succes'en Helt solgt!" udgivet af Aschehoug - "Vaksemadder og røvballegardiner" udgivet af Forlaget Pil

Liselotte Risells bøger

Du kan finde to bøger af Liselotte Risell her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Liselotte Risell bøger i udvalgte formater. Risells bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Liselotte Risells "Liselotte Risells bedste indretningsideer fra TV 2-succes'en Helt solgt!"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Liselotte Risell. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aschehoug.

Liselotte Risell "Vaksemadder og røvballegardiner"

Det er muligt at købe Liselotte Risells "Vaksemadder og røvballegardiner" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pil.
Detaljer
Fulde navn:
Liselotte Risell