Bog & idéLissi Hansen

Bøger skrevet af Lissi Hansen

Læs mere om Lissi Hansen
2 produkter
2 produkter
Ordbog for sygeplejestuderende
Ordbog for sygeplejestuderendeLissi Hansen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Ordbog for sygeplejestuderende
Sundhedsfaglig ordbog
Sundhedsfaglig ordbogLissi Hansen
219,95 DKK
Hardback
(0)
Sundhedsfaglig ordbog

Mere om Lissi Hansen

Lissi Hansen har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfaglig ordbog" udgivet af Munksgaard - "Sundheds- og sygeplejefag" udgivet af - - "Medicinske fag " i serien "Social- og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard - "Sundheds- og sygeplejefag" udgivet af Munksgaard - "Somatisk sygdomslære og farmakologi" udgivet af Munksgaard - "Ambulancefag 1" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfaglig ordbog" udgivet af Gyldendal - "Ordbog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal - "Ambulancefag 2" udgivet af Munksgaard

Lissi Hansens bøger

Du kan finde ni bøger af Lissi Hansen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Lissi Hansen fås i samtlige formater. Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lissi Hansens "Sundhedsfaglig ordbog"

Det er muligt at købe Lissi Hansens "Sundhedsfaglig ordbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lissi Hansen "Sundheds- og sygeplejefag"

Det er muligt at købe Lissi Hansens "Sundheds- og sygeplejefag" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er -, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lissi Hansen