Bog & idéLita Fridolin

Bøger skrevet af Lita Fridolin

Læs mere om Lita Fridolin
3 produkter
3 produkter
Your Universe - Holistic Life and Health
STREAM
Your Universe - Holistic Life and HealthLita Fridolin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Your Universe - Holistic Life and Health
7 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng Shui
7 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng ShuiLita Fridolin
59,95 DKK
EBOG
(0)
7 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng Shui
5 tips om personprofiler og livskunst - med I Ching
Ni personprofiler og livskunst - med I ChingLita Fridolin
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ni personprofiler og livskunst - med I Ching

Mere om Lita Fridolin

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lita Fridolin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fridolins bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Your Universe - Holistic Life and Health" udgivet af Fridolins Forlag - "Your Universe - Holistic Life and Health" udgivet af Fridolins Forlag - "5 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng Shui" udgivet af University of Feng Shui

Bøger af Lita Fridolin

Lita Fridolin har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Fridolins bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Fridolin er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lita Fridolins "Your Universe - Holistic Life and Health"

"Your Universe - Holistic Life and Health" er tilgængelig online som lydbog. Du kan desuden altid have "Your Universe - Holistic Life and Health" af Lita Fridolin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fridolins Forlag.

Lita Fridolin "Your Universe - Holistic Life and Health"

Hos Bog & idé er "Your Universe - Holistic Life and Health" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Your Universe - Holistic Life and Health" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fridolins Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lita Fridolin