Bog & idéLiv Andersson

Bøger skrevet af Liv Andersson

Læs mere om Liv Andersson
1 produkter
1 produkter
IP i praksis
IP i praksisLiv Andersson
279,95 DKK
EBOG
(0)
IP i praksis

Mere om Liv Andersson

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Liv Andersson. På listen nedenfor har du Anderssons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bæredygtighed" udgivet af Systime - "IP i praksis" i serien "Studier i global politik og sikkerhed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "IP i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Liv Andersson

Liv Andersson har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Liv Andersson kan købes i samtlige formater. Anderssons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bæredygtighed" af Liv Andersson

"Bæredygtighed" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

"IP i praksis" af Liv Andersson

"IP i praksis" er tilgængelig som pdf. Endnu en af Liv Andersson skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er med i Anderssons serie "Studier i global politik og sikkerhed". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Andersson