Bog & idéLiv Gøtzsche

Bøger skrevet af Liv Gøtzsche

Læs mere om Liv Gøtzsche
1 produkter
1 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Liv Gøtzsche

Der er forskellige bøger skrevet af Liv Gøtzsche på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Gøtzsche.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Liv Gøtzsche

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Liv Gøtzsche hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Gøtzsches bøger som indbundet. Bøgerne af Gøtzsche er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Liv Gøtzsche

"Basisbog i medicin og kirurgi" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Liv Gøtzsche

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Gøtzsche