Bog & idéLiv Sandvik Jakobsen

Bøger skrevet af Liv Sandvik Jakobsen

Læs mere om Liv Sandvik Jakobsen
3 produkter
3 produkter
Kofteboken 3
Kofteboken 3Lene Holme Samsøe
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Kofteboken 3
Kofteboken : den store koftejakten
Kofteboken : den store koftejaktenLiv Sandvik Jakobsen
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Kofteboken : den store koftejakten
Kofteboken 2 : den store koftejakten fortsetter
Kofteboken 2 : den store koftejakten fortsetterLene Holme Samsøe
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Kofteboken 2 : den store koftejakten fortsetter

Mere om Liv Sandvik Jakobsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Liv Sandvik Jakobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Kofteboken 3" udgivet af Sandvik & Samsøe - "Kofteboken 2 : den store koftejakten fortsetter" udgivet af Sandvik & Samsøe - "Kofteboken : den store koftejakten" udgivet af Sandvik & Samsøe

Bøger skrevet af Liv Sandvik Jakobsen

Du kan købe tre bøger af Liv Sandvik Jakobsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jakobsen kommer kun som indbundet. Jakobsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Sandvik & Samsøe.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Liv Sandvik Jakobsens "Kofteboken 3"

Hos Bog & idé er "Kofteboken 3" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Sandvik & Samsøe, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Kofteboken 2 : den store koftejakten fortsetter" af Liv Sandvik Jakobsen

Hos Bog & idé er "Kofteboken 2 : den store koftejakten fortsetter" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Sandvik & Samsøe, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Sandvik Jakobsen