Bog & idéLiv Sejrbo Lidegaard

Bøger skrevet af Liv Sejrbo Lidegaard

Læs mere om Liv Sejrbo Lidegaard
5 produkter
5 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Vi er her
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi er herLiv Sejrbo Lidegaard
165,96 DKK
Hæftet
(9)
Vi er her
Tiltager
TiltagerPernilla Berglund
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Tiltager
Fælleden
FælledenLiv Sejrbo Lidegaard
169,95 DKK
Hæftet
(9)
Fælleden

Mere om Liv Sejrbo Lidegaard

Liv Sejrbo Lidegaard har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Lidegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "Vi er her" udgivet af Gyldendal - "Fælleden" i serien "Poesi Gyldendal" udgivet af Gyldendal

Bøger af Liv Sejrbo Lidegaard

Liv Sejrbo Lidegaard har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Liv Sejrbo Lidegaard kommer i flere forskellige formater. Lidegaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Liv Sejrbo Lidegaards "Ny Jord 1-2"

"Ny Jord 1-2" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

Liv Sejrbo Lidegaard "Ny Jord 3-4"

Hos Bog & idé er "Ny Jord 3-4" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Sejrbo Lidegaard