Bog & idéLiv Thomsen (red.)

Bøger skrevet af Liv Thomsen (red.)

Læs mere om Liv Thomsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Min bedstefars historie
STREAM
Min bedstefars historieLiv Thomsen (red.)
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Min bedstefars historie

Mere om Liv Thomsen (red.)

Du kan kun købe en enkelt bog af Liv Thomsen (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Min bedstefars historie". Den er publiceret af Audioteket på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Min bedstefars historie" af Liv Thomsen (red.)

Det er muligt at købe Liv Thomsen (red.)s "Min bedstefars historie" som lydbog. Du kan derudover altid have "Min bedstefars historie" af Liv Thomsen (red.) med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Audioteket.

Endnu en af Liv Thomsen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Thomsen (red.)