Bog & idéLiv Vedeler

Bøger skrevet af Liv Vedeler

Læs mere om Liv Vedeler
1 produkter
1 produkter
Rådgivning : tradisjoner, teoretiske perspektiver og praksis
Rådgivning : tradisjoner, teoretiske perspektiver og praksisEva Johannessen
759,95 DKK
Hæftet
(0)
Rådgivning : tradisjoner, teoretiske perspektiver og praksis

Mere om Liv Vedeler

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Liv Vedeler. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vedelers bogudgivelser.
Bøgerne fra Liv Vedeler kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Social mestring i børnegrupper" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Rådgivning : tradisjoner, teoretiske perspektiver og praksis" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Liv Vedeler

Du kan købe to bøger af Liv Vedeler her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Vedelers bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Vedeler er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Social mestring i børnegrupper" af Liv Vedeler

Hos Bog & idé er "Social mestring i børnegrupper" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.

Liv Vedeler "Rådgivning : tradisjoner, teoretiske perspektiver og praksis"

Det er muligt at købe Liv Vedelers "Rådgivning : tradisjoner, teoretiske perspektiver og praksis" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Vedeler