Bog & idéLiz Lee

Bøger skrevet af Liz Lee

Læs mere om Liz Lee
1 produkter
1 produkter
Rhode Island
Rhode IslandLiz Lee
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Rhode Island

Mere om Liz Lee

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Liz Lee. På listen nedenfor har du de seneste af Lees bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Rhode Island" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Rhode Island" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger skrevet af Liz Lee

Du kan købe to bøger af Liz Lee her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lee fås bare som hæftet. Lees bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Avalon Travel Publishing.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Liz Lees "Rhode Island"

Det er muligt at købe Liz Lees "Rhode Island" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Rhode Island" af Liz Lee

Det er muligt at købe Liz Lees "Rhode Island" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Lees serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Liz Lee