Bog & idéLiz Mizon

Bøger skrevet af Liz Mizon

Læs mere om Liz Mizon
1 produkter
1 produkter
Tuscany: 8 car tours, 75 long and short walks
Tuscany: 8 car tours, 75 long and short walksLiz Mizon
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Tuscany: 8 car tours, 75 long and short walks

Mere om Liz Mizon

Der er bare én bog af Liz Mizon tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tuscany: 8 car tours, 75 long and short walks". Den er publiceret af Sunflower Books på engelsk. "Tuscany: 8 car tours, 75 long and short walks" er desuden en del af serien "Sunflower Landscapes".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tuscany: 8 car tours, 75 long and short walks" af Liz Mizon

"Tuscany: 8 car tours, 75 long and short walks" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Mizons serie "Sunflower Landscapes". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Sunflower Books.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mizon, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Liz Mizon