Bog & idéLiz Prado

Bøger skrevet af Liz Prado

Læs mere om Liz Prado
1 produkter
1 produkter
Tulum: Including Chichen Itza & the Sian Ka'an Biosphere Reserve
Tulum: Including Chichen Itza & the Sian Ka'an Biosphere ReserveLiz Prado
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Tulum: Including Chichen Itza & the Sian Ka'an Biosphere Reserve

Mere om Liz Prado

Der er kun én bog af Liz Prado tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tulum: Including Chichen Itza & the Sian Ka'an Biosphere Reserve". Den er udgivet af Avalon Travel Publishing på engelsk. "Tulum: Including Chichen Itza & the Sian Ka'an Biosphere Reserve" er desuden en del af serien "Moon Handbooks".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Liz Prados "Tulum: Including Chichen Itza & the Sian Ka'an Biosphere Reserve"

Det er muligt at købe Liz Prados "Tulum: Including Chichen Itza & the Sian Ka'an Biosphere Reserve" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Dette er en også en skøn bog fra Prado, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Liz Prado