Bog & idéLjupce Muncanovic

Bøger skrevet af Ljupce Muncanovic

Læs mere om Ljupce Muncanovic
1 produkter
1 produkter
Dansk-serbokroatisk ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk-serbokroatisk ordbogPer Jacobsen
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk-serbokroatisk ordbog

Mere om Ljupce Muncanovic

Hvis du leder efter en bog af Ljupce Muncanovic, kan du købe et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Muncanovic.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk-serbokroatisk ordbog" udgivet af Special - "Dansk-serbokroatisk ordbog" i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger" udgivet af Special

Bøger af Ljupce Muncanovic

Du kan bestille to bøger af Ljupce Muncanovic her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Muncanovic som hæftet. Muncanovics bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Special.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk-serbokroatisk ordbog" af Ljupce Muncanovic

Hos Bog & idé er "Dansk-serbokroatisk ordbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special.

"Dansk-serbokroatisk ordbog" af Ljupce Muncanovic

"Dansk-serbokroatisk ordbog" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Muncanovics serie "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special.
Detaljer
Fulde navn:
Ljupce Muncanovic