Bog & idéLoa Kristine Teglgaard Christensen

Bøger skrevet af Loa Kristine Teglgaard Christensen

Læs mere om Loa Kristine Teglgaard Christensen
3 produkter
3 produkter
Forming Welfare
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forming WelfarePeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Forming Welfare
Crafting Valued Old Lives
Crafting Valued Old LivesLoa Kristine Teglgaard Christensen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Crafting Valued Old Lives
Form til velfærd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Form til velfærdPeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Form til velfærd

Mere om Loa Kristine Teglgaard Christensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af Loa Kristine Teglgaard Christensen. På listen nedenfor har du Christensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Crafting Valued Old Lives" udgivet af Department of Anthropolgy - "Forming Welfare" udgivet af Arkitektens Forlag - "Form til velfærd" udgivet af Arkitektens Forlag

Bøger skrevet af Loa Kristine Teglgaard Christensen

Du kan bestille tre bøger af Loa Kristine Teglgaard Christensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Loa Kristine Teglgaard Christensen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Crafting Valued Old Lives" af Loa Kristine Teglgaard Christensen

Hos Bog & idé er "Crafting Valued Old Lives" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Crafting Valued Old Lives" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Department of Anthropolgy.

Loa Kristine Teglgaard Christensen "Forming Welfare"

Hos Bog & idé er "Forming Welfare" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Arkitektens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Loa Kristine Teglgaard Christensen