Bog & idéLois Lowry

Bøger skrevet af Lois Lowry

Læs mere om Lois Lowry
2 produkter
2 produkter
The Giver
The GiverLois Lowry
129,95 DKK
Paperback
(0)
The Giver
Number the Stars, ER A
Number the Stars, ER ALois Lowry
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Number the Stars, ER A

Mere om Lois Lowry

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Lois Lowry. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Lowry.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Giver" i serien "The Giver Quartet" udgivet af HarperCollins Children's Books - "Number the Stars" i serien "Easy readers¤Contemporary" udgivet af HarperCollins Children's Books - "Number the Stars, ER A " i serien "Easy readers¤Contemporary" udgivet af Easy Readers

Bøger skrevet af Lois Lowry

Lois Lowry har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Lois Lowry bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Lowry lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lois Lowrys "The Giver"

Hos Bog & idé er "The Giver" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Lowrys serie "The Giver Quartet". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af HarperCollins Children's Books.

Lois Lowry "Number the Stars"

Det er muligt at købe Lois Lowrys "Number the Stars" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Easy readers¤Contemporary". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af HarperCollins Children's Books.
Detaljer
Fulde navn:
Lois Lowry