Bog & idéLoke Kenning

Bøger skrevet af Loke Kenning

Læs mere om Loke Kenning
3 produkter
3 produkter
Dark Horse
Dark HorseLoke Kenning
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Dark Horse
Lærerinden på Badehotellet
Lærerinden på BadehotelletLoke Kenning
39,95 DKK
EBOG
(0)
Lærerinden på Badehotellet
Dark Horse
Dark HorseLoke Kenning
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dark Horse

Mere om Loke Kenning

Der er kun én bog af Loke Kenning tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lærerinden på Badehotellet". Det er Lysthuset, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Loke Kennings "Lærerinden på Badehotellet"

"Lærerinden på Badehotellet" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lærerinden på Badehotellet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lysthuset.

Dette er en også en skøn bog fra Kenning, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Loke Kenning