Bog & idéLone Blom

Bøger skrevet af Lone Blom

Læs mere om Lone Blom
1 produkter
1 produkter
Lærebog i massage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i massageSusse Broberg
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i massage

Mere om Lone Blom

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Lone Blom. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Blom.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i massage" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Lærebog i massage " i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Lone Blom

Du kan finde fire bøger af Lone Blom her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bloms bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Blom lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Bloms "Lærebog i massage"

Hos Bog & idé er "Lærebog i massage" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lærebog i massage" af Lone Blom

Det er muligt at købe Lone Bloms "Lærebog i massage" som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Lærebog i massage" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Blom