Bog & idéLone Brinkmann

Bøger skrevet af Lone Brinkmann

Læs mere om Lone Brinkmann
1 produkter
1 produkter
Rift på en sommerfugls vinge
Rift på en sommerfugls vingeLone Brinkmann
39,95 DKK
EBOG
(0)
Rift på en sommerfugls vinge

Mere om Lone Brinkmann

Hvis du mangler en bog af Lone Brinkmann, tilbyder vi et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Brinkmanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "#kierkegaard" udgivet af Systime - "Rift på en sommerfugls vinge" udgivet af Trykværket - "Rift på en sommerfugls vinge" udgivet af Brinkmann Books

Lone Brinkmanns bøger

Du kan finde tre bøger af Lone Brinkmann her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Lone Brinkmann bøger i samtlige formater. Bøgerne af Brinkmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"#kierkegaard" af Lone Brinkmann

Det er muligt at købe Lone Brinkmanns "#kierkegaard" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lone Brinkmann "Rift på en sommerfugls vinge"

"Rift på en sommerfugls vinge" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Rift på en sommerfugls vinge" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Brinkmann