Bog & idéLone Fuks

Bøger skrevet af Lone Fuks

Læs mere om Lone Fuks
1 produkter
1 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb

Mere om Lone Fuks

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Lone Fuks til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fuks' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S

Bøger skrevet af Lone Fuks

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lone Fuks hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Lone Fuks kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Fuks er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Praxis Forlag A/S.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lone Fuks' "Tandklinikassistent - hovedforløb"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Fuks, kan du godt glæde dig. Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Tandklinikassistent Hovedforløb" af Lone Fuks

Det er muligt at købe Lone Fuks' "Tandklinikassistent Hovedforløb" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Fuks