Bog & idéLone Grøn

Bøger skrevet af Lone Grøn

Læs mere om Lone Grøn
2 produkter
2 produkter
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologiHelen Grundtvig Kristensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi
Gerontologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
GerontologiLone Grøn
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Gerontologi

Mere om Lone Grøn

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Lone Grøn. På listen nedenfor finder du Grøns nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi" udgivet af Gads Forlag - "Gerontologi" udgivet af Gads Forlag

Lone Grøns bøger

Lone Grøn har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Grøns bøger som hæftet. Grøns bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gads Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi" af Lone Grøn

Hos Bog & idé er "Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lone Grøn "Gerontologi"

"Gerontologi" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Grøn