Bog & idéLone Häckert

Bøger skrevet af Lone Häckert

Læs mere om Lone Häckert
2 produkter
2 produkter
Alles in Allem
Alles in AllemBirgit Lohse
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Alles in Allem
Alles in allem 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alles in allem 2Birgit Lohse
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Alles in allem 2

Mere om Lone Häckert

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Lone Häckert. På listen nedenfor har du Häckerts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Literatur um die Jahrtausendwende" udgivet af Gyldendal - "Liebesfluchten" udgivet af Gyldendal - "Alles in allem" udgivet af Gyldendal - "Alles in Allem" udgivet af Systime - "Alles in allem 2" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lone Häckert

Der er fem tilgængelige bøger af Lone Häckert hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Häckerts bøger som hæftet. Bøgerne af Häckert er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Häckerts "Literatur um die Jahrtausendwende"

"Literatur um die Jahrtausendwende" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lone Häckert "Liebesfluchten"

Det er muligt at købe Lone Häckerts "Liebesfluchten" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Häckert