Bog & idéLone Hunæus

Bøger skrevet af Lone Hunæus

Læs mere om Lone Hunæus
2 produkter
2 produkter
Hormonyoga
HormonyogaLone Hunæus
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Hormonyoga
Hormonyoga
HormonyogaLone Hunæus
169,95 DKK
EBOG
(0)
Hormonyoga

Mere om Lone Hunæus

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Lone Hunæus. Bogen hedder "Hormonyoga". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hormonyoga" af Lone Hunæus

"Hormonyoga" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lone Hunæus fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Hunæus