Bog & idéLone Kølle Martinsen

Bøger skrevet af Lone Kølle Martinsen

Læs mere om Lone Kølle Martinsen
3 produkter
3 produkter
Den store mand
STREAM
Den store mandLone Kølle Martinsen
219,95 DKK
Lydbog
(6)
Den store mand
Den store mand
Den store mandLone Kølle Martinsen
219,95 DKK
EBOG
(6)
Den store mand
Følelseshistorie
FølelseshistorieArne Jørgensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Følelseshistorie

Mere om Lone Kølle Martinsen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Lone Kølle Martinsen. På listen nedenfor ser du Martinsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store mand" udgivet af Gads Forlag - "Konfliktzonen Danmark" udgivet af Gads Forlag - "Frederik den 6 " i serien "Historisk bibliotek" udgivet af Meloni

Mere om Lone Kølle Martinsens bøger

Lone Kølle Martinsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Martinsens bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Martinsen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Kølle Martinsens "Den store mand"

Det er muligt at købe Lone Kølle Martinsens "Den store mand" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Konfliktzonen Danmark" af Lone Kølle Martinsen

"Konfliktzonen Danmark" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Kølle Martinsen