Bog & idéLone Ladefoged

Bøger skrevet af Lone Ladefoged

Læs mere om Lone Ladefoged
1 produkter
1 produkter
Tanker der slanker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tanker der slankerLone Ladefoged
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Tanker der slanker

Mere om Lone Ladefoged

Hvis du søger en bog skrevet af Lone Ladefoged, finder du et stort udvalg online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Ladefogeds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tænk dig slank" udgivet af Borgens Bogklub - "Slank med omtanke" udgivet af Borgens bogklub - "Tanker der slanker" udgivet af Borgen

Mere om Lone Ladefogeds bøger

Lone Ladefoged har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Ladefogeds bøger kommer i udvalgte formater. Ladefogeds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tænk dig slank" af Lone Ladefoged

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Lone Ladefoged. Det er Borgens Bogklub, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Slank med omtanke" af Lone Ladefoged

"Slank med omtanke" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgens bogklub.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Ladefoged