Bog & idéLone Lading Katballe

Bøger skrevet af Lone Lading Katballe

Læs mere om Lone Lading Katballe
1 produkter
1 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri

Mere om Lone Lading Katballe

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Lone Lading Katballe. Bogen hedder "Psykiatri". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Psykiatri" er desuden en del af serien "Ergo/fys Munksgaard".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Lading Katballes "Psykiatri"

Det er muligt at købe Lone Lading Katballes "Psykiatri" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Lone Lading Katballe fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Lading Katballe