Bog & idéLone Lindegaard Nordin

Bøger skrevet af Lone Lindegaard Nordin

Læs mere om Lone Lindegaard Nordin
1 produkter
1 produkter
En skole i bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
En skole i bevægelseClaus Løgstrup Ottesen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
En skole i bevægelse

Mere om Lone Lindegaard Nordin

Lone Lindegaard Nordin har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nordin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En skole i bevægelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole" i serien "Pædagogik og sundhed" udgivet af Dafolo

Mere om Lone Lindegaard Nordins bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lone Lindegaard Nordin hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Nordins bøger kommer i flere forskellige formater. Nordins bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Lindegaard Nordins "En skole i bevægelse"

Hos Bog & idé er "En skole i bevægelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole" af Lone Lindegaard Nordin

Det er muligt at købe Lone Lindegaard Nordins "Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Pædagogik og sundhed". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Lindegaard Nordin