Bog & idéLone Petersen

Bøger skrevet af Lone Petersen

Læs mere om Lone Petersen
1 produkter
1 produkter
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk og psykosocial rehabiliteringKim Jensen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering

Mere om Lone Petersen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Lone Petersen, har du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematrix 1A, Lærervejledning/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 0, Vejledning/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea A/S - "Matematrix 1B, Lærervejledning/Web " i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Trix" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 1A, Elevbog/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Trix" udgivet af Alinea - "Matematrix 2B, Lærervejledning/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 2B, Elevbog/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Trix" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Trix" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Trix" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Trix" udgivet af Alinea - "Matematrix 2A, Elevbog/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 1B, Elevbog/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea

Mere om Lone Petersens bøger

Der er 15 tilgængelige udgivelser af Lone Petersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Petersens bøger fås i samtlige formater. Petersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Matematrix 1A, Lærervejledning/Web" af Lone Petersen

"Matematrix 1A, Lærervejledning/Web" kan købes som spiralryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Petersen, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Petersens serie "Matematrix bøger". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Matematrix 0, Vejledning/Web" af Lone Petersen

Det er muligt at købe Lone Petersens "Matematrix 0, Vejledning/Web" som spiralryg. Dette er en også en fantastisk bog fra Petersen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Petersens serie "Matematrix bøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Petersen