Bog & idéLone Rasmussen

Bøger skrevet af Lone Rasmussen

Læs mere om Lone Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Fra pæn pige til PowerPrinsesse
Fra pæn pige til PowerPrinsesseLone Rasmussen
149,95 DKK
EBOG
(2)
Fra pæn pige til PowerPrinsesse
Fra pæn pige til Powerprinsesse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra pæn pige til PowerprinsesseLone Rasmussen
224,96 DKK
Paperback
(2)
Fra pæn pige til Powerprinsesse

Mere om Lone Rasmussen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lone Rasmussen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra pæn pige til PowerPrinsesse" udgivet af Lytteratur - "Fra pæn pige til PowerPrinsesse" udgivet af Pink Power Publishing - "Fra pæn pige til Powerprinsesse" udgivet af ÅPink Power Publishing - "Fra Pæn Pige til PowerPrinsesse" udgivet af Turbulenz - "Sundheds- og sygeplejefag" udgivet af - - "Slip slikket" udgivet af Pretty Ink

Bøger af Lone Rasmussen

Der er seks tilgængelige bøger af Lone Rasmussen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Rasmussens bøger kommer i forskellige formater. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Rasmussens "Fra pæn pige til PowerPrinsesse"

"Fra pæn pige til PowerPrinsesse" er til salg som lydbog. Med Lone Rasmussens "Fra pæn pige til PowerPrinsesse" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lone Rasmussen "Fra pæn pige til PowerPrinsesse"

Hos Bog & idé er "Fra pæn pige til PowerPrinsesse" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Fra pæn pige til PowerPrinsesse" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pink Power Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Rasmussen