Bog & idéLone Rünitz

Bøger skrevet af Lone Rünitz

Læs mere om Lone Rünitz
1 produkter
1 produkter
Danmark og de jødiske flygtninge 1933-1940
Danmark og de jødiske flygtninge 1933-1940Lone Rünitz
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Danmark og de jødiske flygtninge 1933-1940

Mere om Lone Rünitz

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lone Rünitz. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rünitz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Diskret ophold" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Udsendt til Tyskland" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Af hensyn til konsekvenserne " i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Danmark og de jødiske flygtninge 1933-1940" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Lone Rünitz

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lone Rünitz hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lone Rünitz kan købes i samtlige formater. Rünitz' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lone Rünitz' "Diskret ophold"

Hos Bog & idé er "Diskret ophold" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.

"Udsendt til Tyskland" af Lone Rünitz

Hos Bog & idé er "Udsendt til Tyskland" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Rünitz