Bog & idéLone Sander

Bøger skrevet af Lone Sander

Læs mere om Lone Sander
1 produkter
1 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb

Mere om Lone Sander

Lone Sander har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sanders udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S

Lone Sanders bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lone Sander hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Lone Sander bøger i samtlige formater. Bøgerne af Sander er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Praxis Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Sanders "Tandklinikassistent - hovedforløb"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Lone Sander. Det er Praxis Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tandklinikassistent Hovedforløb" af Lone Sander

Hos Bog & idé er "Tandklinikassistent Hovedforløb" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Praxis Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Sander