Bog & idéLone Schmidt

Bøger skrevet af Lone Schmidt

Læs mere om Lone Schmidt
4 produkter
4 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
719,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Fertilitet og sundhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fertilitet og sundhedDorte Vesterholm Jensen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Fertilitet og sundhed
Medicinsk sociologi
Medicinsk sociologiNaja Hulvej Rod
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Medicinsk sociologi
Research methods in public health
Research methods in public healthHanne Fredslund
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Research methods in public health

Mere om Lone Schmidt

Der er flere bøger af Lone Schmidt til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Schmidts nyeste bøger.
Bøgerne fra Lone Schmidt udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal - "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Forskel og lighed i sundhed og sygdom" udgivet af Munksgaard - "Fertilitet og sundhed" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Research methods in public health" udgivet af Gyldendal

Mere om Lone Schmidts bøger

Du kan købe ni bøger af Lone Schmidt her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Schmidts bøger fås i et udvalg af formater. Schmidts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk sociologi" af Lone Schmidt

Det er muligt at købe Lone Schmidts "Medicinsk sociologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sexologi" af Lone Schmidt

Hos Bog & idé er "Sexologi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Schmidt