Bog & idéLone Scocozza

Bøger skrevet af Lone Scocozza

Læs mere om Lone Scocozza
1 produkter
1 produkter
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed

Mere om Lone Scocozza

Der er flere forskellige bøger skrevet af Lone Scocozza på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Scocozzas udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal - "Patienthåndbog" udgivet af Gad

Bøger skrevet af Lone Scocozza

Du kan finde to bøger af Lone Scocozza her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Scocozza som hæftet. Scocozzas bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lone Scocozzas "Folkesundhed"

Det er muligt at købe Lone Scocozzas "Folkesundhed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Patienthåndbog" af Lone Scocozza

Det er muligt at købe Lone Scocozzas "Patienthåndbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gad, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Scocozza