Bog & idéLone Sinding Nielsen

Bøger skrevet af Lone Sinding Nielsen

Læs mere om Lone Sinding Nielsen
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Lone Sinding Nielsen

Der findes mange bøger af Lone Sinding Nielsen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Nielsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Mere om Lone Sinding Nielsens bøger

Lone Sinding Nielsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lone Sinding Nielsen fås i forskellige formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lone Sinding Nielsens "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" er til salg som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Lone Sinding Nielsen "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

Hos Bog & idé er "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Sinding Nielsen