Bog & idéLone Skafte Jespersen

Bøger skrevet af Lone Skafte Jespersen

Læs mere om Lone Skafte Jespersen
5 produkter
5 produkter
Ord i matematik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ord i matematikAne Marie Ditlevsen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Ord i matematik
Gyldendals små opslagsbøger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gyldendals små opslagsbøgerLone Skafte Jespersen
305,96 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals små opslagsbøger
Ord i natur/teknik
Ord i natur/teknikLone Skafte Jespersen
309,95 DKK
Indbundet
(0)
Ord i natur/teknik
Faglig læsning i fagene, Teamhåndbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Faglig læsning i fagene, TeamhåndbogLone Skafte Jespersen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Faglig læsning i fagene, Teamhåndbog
Greb om fagteksterne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Greb om fagteksterneLone Skafte Jespersen
233,96 DKK
Indbundet
(0)
Greb om fagteksterne

Mere om Lone Skafte Jespersen

Lone Skafte Jespersen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Skafte Jespersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hold på varmen" udgivet af Gyldendal - "Greb om fagteksterne" i serien "Greb om" udgivet af Alinea - "Ord i matematik " i serien "Ord i" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals små opslagsbøger" i serien "Gyldendals små opslagsbøger" udgivet af Gyldendal - "Ord i natur/teknik" i serien "Ord i" udgivet af Gyldendal - "Faglig læsning i fagene, Teamhåndbog" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Lone Skafte Jespersen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Lone Skafte Jespersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Lone Skafte Jespersen kan købes i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Skafte Jespersen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hold på varmen" af Lone Skafte Jespersen

Hos Bog & idé er "Hold på varmen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Lone Skafte Jespersen "Greb om fagteksterne"

Hos Bog & idé er "Greb om fagteksterne" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Greb om". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Skafte Jespersen