Bog & idéLone Spliid

Bøger skrevet af Lone Spliid

Læs mere om Lone Spliid
5 produkter
5 produkter
Leg med din baby 0-12 måneder
Leg med din baby 0-12 månederLone Spliid og Mette Vainer Wegloop
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Leg med din baby 0-12 måneder
Få mod til at tale
BOEGERTILSTAERKPRIS
Få mod til at taleMonica Tafdrup Notkin
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Få mod til at tale
Leg med din baby
Leg med din babyLone Spliid
129,95 DKK
EBOG
(0)
Leg med din baby
Luppen på gruppen
Luppen på gruppenCamilla Raymond
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Luppen på gruppen
Arbejdsrelationer & relationsarbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsrelationer & relationsarbejdeCamilla Raymond
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsrelationer & relationsarbejde

Mere om Lone Spliid

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lone Spliid. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Spliid.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Luppen på gruppen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Leg med din baby" udgivet af Politikens Forlag - "Vegetarisk Vellyst" udgivet af Politikens Forlag - "Ej sikke leg" udgivet af Politikens Forlag - "Leg med din baby" udgivet af Politikens Forlag - "Få mod til at tale" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Arbejdsrelationer & relationsarbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kræs" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Leg med din baby 0-12 måneder" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Lone Spliids bøger

Lone Spliid har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Lone Spliid kommer i samtlige formater. Spliids bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Luppen på gruppen" af Lone Spliid

Hos Bog & idé er "Luppen på gruppen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Lone Spliid "Leg med din baby"

Det er muligt at købe Lone Spliids "Leg med din baby" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Spliid