Bog & idéLone Wennemoes

Bøger skrevet af Lone Wennemoes

Læs mere om Lone Wennemoes
2 produkter
2 produkter
Hvide ankelsokker
Hvide ankelsokkerLone Wennemoes
99,95 DKK
e-bog
(0)
Hvide ankelsokker
Hvide ankelsokker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvide ankelsokkerLone Wennemoes
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Hvide ankelsokker

Mere om Lone Wennemoes

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Lone Wennemoes. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Wennemoes' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvide ankelsokker" udgivet af mellemgaard - "Hvide ankelsokker" udgivet af mellemgaard

Mere om Lone Wennemoes' bøger

Du kan købe to bøger af Lone Wennemoes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Lone Wennemoes fås i flere formater. Wennemoes' bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af mellemgaard.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvide ankelsokker" af Lone Wennemoes

"Hvide ankelsokker" er tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Hvide ankelsokker" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lone Wennemoes "Hvide ankelsokker"

"Hvide ankelsokker" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Wennemoes