Bog & idéLone Winther

Bøger skrevet af Lone Winther

Læs mere om Lone Winther
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Selvbiografi
SelvbiografiLone Winther
79,95 DKK
EBOG
(0)
Selvbiografi

Mere om Lone Winther

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Lone Winther. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Winther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Selvbiografi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Selvbiografi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lone Winther

Du kan købe tre bøger af Lone Winther her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Lone Winther bøger i et udvalg af formater. Winthers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Lone Winther

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Lone Winther "Selvbiografi"

Det er muligt at købe Lone Winthers "Selvbiografi" som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Selvbiografi" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Winther