Bog & idéLonni Hall

Bøger skrevet af Lonni Hall

Læs mere om Lonni Hall
4 produkter
4 produkter
Affektiv ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Affektiv ledelseLonni Hall
197,96 DKK
Paperback
(0)
Affektiv ledelse
Ledelse og læringsudbytte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og læringsudbytteLonni Hall
260,96 DKK
Paperback
(1)
Ledelse og læringsudbytte
Affektiv ledelse
Affektiv ledelseLonni Hall
129,95 DKK
EBOG
(0)
Affektiv ledelse
Ledelse af velfærd
Ledelse af velfærdLonni Hall
279,95 DKK
Bog
(0)
Ledelse af velfærd

Mere om Lonni Hall

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Lonni Hall. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Halls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Affektiv ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Affektiv ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Ledelse og læringsudbytte" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Ledelse og læringsudbytte" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Ledelse af velfærd" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lonni Hall

Du kan købe fem bøger af Lonni Hall her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Lonni Hall bøger i udvalgte formater. Halls bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Affektiv ledelse" af Lonni Hall

Hos Bog & idé er "Affektiv ledelse" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Affektiv ledelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Lonni Hall "Affektiv ledelse"

Det er muligt at købe Lonni Halls "Affektiv ledelse" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lonni Hall