Bog & idéLonni Krause

Bøger skrevet af Lonni Krause

Læs mere om Lonni Krause
1 produkter
1 produkter
TIKØB BRUGS
TIKØB BRUGSLonni Krause
79,95 DKK
EBOG
(0)
TIKØB BRUGS

Mere om Lonni Krause

Lonni Krause har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Krause.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "TIKØB BRUGS" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Tikøb Brugs" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ord til alle sider" udgivet af Det Andersenske Forlag - "I virkeligheden har jeg for meget i mine rum" udgivet af Darklights - "Den sorte bog om blødningsforstyrrelser og kilometerlange svedeture" i serien "Den Sorte Bog" udgivet af Darklights - "Ord til alle sider" udgivet af Det Andersenske Forlag - "Nødvendige ruter" udgivet af Books on Demand - "Du får et nyt sted trykket til kroppen" udgivet af Books on Demand

Mere om Lonni Krauses bøger

Lonni Krause har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Lonni Krause bøger i et udvalg af formater. Krause har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lonni Krauses "TIKØB BRUGS"

"TIKØB BRUGS" er til salg som ebog. "TIKØB BRUGS" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lonni Krause "Tikøb Brugs"

Det er muligt at købe Lonni Krauses "Tikøb Brugs" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lonni Krause