Bog & idéLorenzo Ariza

Bøger skrevet af Lorenzo Ariza

Læs mere om Lorenzo Ariza
2 produkter
2 produkter
El dios de la brisa
El dios de la brisaLorenzo Ariza
69,95 DKK
Lydbog
(0)
El dios de la brisa
Samsa
SamsaLorenzo Ariza
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Samsa

Mere om Lorenzo Ariza

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Lorenzo Ariza. På listen nedenfor ser du Arizas seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Samsa" udgivet af SAGA Egmont - "El dios de la brisa" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Lorenzo Ariza

Du kan købe to bøger af Lorenzo Ariza her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Arizas bøger kommer blot som lydbog. Bøgerne af Ariza er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samsa" af Lorenzo Ariza

Det er muligt at købe Lorenzo Arizas "Samsa" som lydbog. Med Lorenzo Arizas "Samsa" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

"El dios de la brisa" af Lorenzo Ariza

"El dios de la brisa" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Lorenzo Arizas "El dios de la brisa" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Lorenzo Ariza