Bog & idéLotta Kühlhorn

Bøger skrevet af Lotta Kühlhorn

Læs mere om Lotta Kühlhorn
1 produkter
1 produkter
Kalejdoskop
KalejdoskopLotta Kühlhorn
179,95 DKK
Indbundet
(0)
Kalejdoskop

Mere om Lotta Kühlhorn

Lotta Kühlhorn har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Kühlhorn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Kalejdoskop" udgivet af Bonnier Fakta - "Kulör!" udgivet af Bonnier Fakta

Bøger skrevet af Lotta Kühlhorn

Lotta Kühlhorn har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Kühlhorns bøger fås kun som indbundet. Kühlhorns bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Bonnier Fakta.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kalejdoskop" af Lotta Kühlhorn

"Kalejdoskop" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Bonnier Fakta, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på svensk.

"Kulör!" af Lotta Kühlhorn

Hos Bog & idé er "Kulör!" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Bonnier Fakta, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotta Kühlhorn