Bog & idéLotta Lundin

Bøger skrevet af Lotta Lundin

Læs mere om Lotta Lundin
1 produkter
1 produkter
Strik vanter med Knitting Lotta
Strik vanter med Knitting LottaLotta Lundin
249,95 DKK
Hardback
(0)
Strik vanter med Knitting Lotta

Mere om Lotta Lundin

Hvis du leder efter en bog skrevet af Lotta Lundin, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af -s bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Lotta Lundins bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Strik vanter" udgivet af Turbine - "Sticka vantar med Knitting Lotta" udgivet af Bokförlaget Semic

Bøger af Lotta Lundin

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lotta Lundin hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lotta Lundin kommer i flere formater. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Strik vanter" af Lotta Lundin

"Strik vanter" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Sticka vantar med Knitting Lotta" af Lotta Lundin

Det er muligt at købe Lotta Lundins "Sticka vantar med Knitting Lotta" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Bokförlaget Semic.
Detaljer
Fulde navn:
Lotta Lundin