Bog & idéLotte Bjarke

Bøger skrevet af Lotte Bjarke

Læs mere om Lotte Bjarke
3 produkter
3 produkter
Sommerblomster
SommerblomsterLotte Bjarke
249,95 DKK
Hardback
(0)
Sommerblomster
Skærehaven trin for trin
Skærehaven trin for trinLotte Bjarke
149,95 DKK
EBOG
(0)
Skærehaven trin for trin
Slip haveglæden løs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Slip haveglæden løsLotte Bjarke
248,96 DKK
Hardback
(1)
Slip haveglæden løs

Mere om Lotte Bjarke

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Lotte Bjarke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bjarkes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sommerblomster" udgivet af Forlaget Linnea - "Slip haveglæden løs" udgivet af Forlaget Linnea - "Den stedsegrønne have" udgivet af Lavendula - "Året rundt med blomsterløg" udgivet af Lavendula

Lotte Bjarkes bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lotte Bjarke hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Lotte Bjarke kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Bjarke er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Bjarkes "Sommerblomster"

Hos Bog & idé er "Sommerblomster" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Linnea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lotte Bjarke "Slip haveglæden løs"

"Slip haveglæden løs" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Linnea, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Bjarke